onsdag den 25. marts 2015

Alesmith IPA

Da der for nogle uger siden var amerikansk smagning hos Danske Ølentusiasters Ringsted-afdeling, blev øllet indkøbt hos Den Lille Gaardbutik i Bringstrup ved Ringsted.

Og i forbindelse med bestillingen, købte René Hansen, som bestyrer butikken og Det Lille Bryggeri, lidt ekstra øl hjem fra blandt andet Alesmith, der er ét af det ypperste bryggerier fra USA - eller i verden generelt.

Der var mange gode sager, og fristelsen var for stor til at modstå, så jeg fik også selv hentet en del hjem. Og én af dem, der ikke var med i selve arrangement, er nu blevet smagt herhjemme, nemlig Alesmith IPA.

En klassisk India Pale Ale på 7,25%, men som smager af meget mere. Den er godt humlet, og med en snert af grape i eftersmagen. Det giver øllen den klassiske IPA-bitterhed, men samtidig er den meget velafbalanceret, hvilket gør den let at drikke - på den gode måde.

På Ratebeer får øllen megen positiv omtale, hvilket er fortjent og fuldt forståeligt, for der er tale om én af de ypperste IPA, jeg har smagt.

Øllen er hermed mere end anbefalet.

Skål!

Ingen kommentarer: