onsdag den 29. oktober 2014

To øl fra Shadow Brew

I forrige weekend åbnede Den Lille Gaardbutik, der ligger i tilknytning til Det Lille Bryggeri lidt uden for Ringsted. I den forbindelse blev fantombryggeriet, Shadow Brew, også lanceret. 

Bryggeriet debuterede med to øl, og deres øl kan kun fås hos Den Lille Gaardbutik. Nu er der i forvejen megen godt øl og spændende delikatesser på hylderne, men Shadow Brew er endnu en god grund til at lægge vejen forbi butikken, for der er tale om to meget fremragende øl.

Imperial Stout er en ilter satan på 15,7%, men de mange procenter efterlader ikke et sprittet indtryk. Der er snarere tale om en fyldig øl, med en herlig eftersmag af chokolade og blommer. Allerede ved at snuse til den, ved du, at der nu venter en herlig smagsoplevelse. En rigtig nydeøl, der vil være mere end velegnet på de kommende mørke og kolde vinteraftener. Måske den bedste nye øl, jeg har smagt i år.

Brew of the year 2014 er en belgisk quadrupel på 11%. Denne øltype kan nogle gange være lidt for sød og sukret for min smag, men her er balancen mellem bitterhed og sødme perfekt. Igen fornemmer jeg blommer i eftersmagen, men også lakrids, og det hele giver en meget spændende øl, der smager af og efter mere.

Alt dette gør, at jeg allerede nu ser frem til, hvad der måtte komme fra Shadow Brew.

Læs eventuelt mere om Den Lille Gaardbutik lige her.

Skål!

Ingen kommentarer: