mandag den 30. juni 2014

Min spilleplan for Roskilde 2014

Årets Roskilde Festival nærmer sig med mere og mere hastige skridt, og nedenfor giver jeg mit bud på, hvad jeg gerne vil se på de overpissede græsarealer ved Roskilde.

Torsdag
Outkast, Liars og Rolling Stones

Fredag
Warpaint, Haim, Damon Albarn og Mogwai. Måske Trentemøller får en chance, når han går på Orange kl. 01.00 - men det afhænger også lidt af min form på det tidspunkt....

Lørdag
Psyched Up Janis, Arctic Monkeys, Interpol, Hookworms og Slowdive. Sidstnævnte er det band, jeg absolut skal se på årets Roskilde, men tidspunktet er en udfordring - 02.15, så jeg kommer nok til at støvsuge pladsen for Red Bull og deslige!

Søndag
Deerhunter, Kasabian og Stevie Wonder

Og så kommer der ganske givet flere til og en del ændringer, når planerne er clearet med Klaus Bentzen, Camp Morfars omvandrende musikleksikon, som helt sikkert har nogle yderligere forslag.

Dertil kommer, at jeg godt ved, at jeg ikke når alle navnene - uanset, om programmet flasker sig eller ej. Vejr, manglende søvn, overfodring af musik og ikke mindst alkoholindtaget plejer på et eller andet tidspunkt at gøre sin indflydelse.....

Den samlede spilledeplan kan i øvrigt ses lige her.

Rock and roll will never die og på torsdag er det hele i gang!

1 kommentar:

-rene sagde ...

tak for årets program! En fantastisk nyhed for alle roskildere...slowdive or nothing! (ellers må man jo sove en smule i løbet af dagen). Det er noget helt særligt at få så stor et band foræret. Vi var der for 20 år siden; du er der på lørdag! Gaze at them shoes! Og go' festival!