onsdag den 18. juni 2014

10-års fødselsdag hos Danske Ølentusiaster

Lørdag fejrede Danske Ølentusiasters Ringsted-afdeling 10-års fødselsdag med et brag af et arrangement i lokalerne hos Det Lille Bryggeri lidt udenfor Ringsted.

Dørene blev slået op kl. 14.00, og teltet på parkeringspladsen blev hurtigt fyldt op med forventningsfulde gæster. I forbindelse med fødselsdagen havde lokalafdelingen, med god hjælp fra René Hansen fra Det Lille Bryggeri, lavet sin egen øl, Den frække skotte. En let krydret skotsk ale, der vandt ved nærmere bekendtskab. Fyldig og frisk i smagen. Den blev straks skænket op til de mere end 50 fremmødte, og snakken gik hurtigt lystigt.

Grillen var også tændt op, og cirka 15.30 var det tid til at gå til bords, hvor vi blev trakteret med lækkert kød og gode salater.

Undervejs orienterede formanden, Skjold Haxgart, om programmet for dagen, og takkede bryggeriet for hjælpen og John fra lokalafdelingen for at lave opskriften til fødselsdagsøllen.

Thomas Larsen fra bestyrelsen supplerede med et tilbageblik på de mange arrangementer, der har været gennem årenes løb, og noterede med stor glæde, at gennemsnitsdeltagelsen lå på 25% af medlemmerne i lokalafdelingen.

Til dagens anledning havde en lang række bryggerier og udsalgssteder også sponsoreret en række gaver, og de blev udloddet via amerikansk lotteri. Der var mange flotte gaver, men selv gik jeg desværre tomhændet hjem!

Foruden fødselsdagsøllen var det muligt, til meget rimelige priser, at købe nogle af bryggeriets mange fine bryg, så her var der yderligere muligheder for nogle rigtig gode smagsoplevelser.

Alt i alt et meget vellykket arrangement, hvor stemningen var i top, rammerne perfekte og selskabet godt. Og så var vejrguderne også med os, hvor solen strålede fra en klar himmel.

Mange tak til lokalafdelingen for endnu et vellykket arrangement og endnu en gang tillykke med fødselsdagen.

Skål!

Ingen kommentarer: