mandag den 19. maj 2014

Et besøg på Taphouse

Et kig ind i baren
For nogle uger siden åbnede Taphouse i Lavendelstræde 15 i København. Stedet reklamerer med at have Europas største udvalg på fad, og med 61 haner, er det nok også et meget godt bud.

Forleden havde jeg så, i forbindelse med en koncert, lejlighed til at lægge vejen forbi, og det fortrød jeg ikke!

Taphouse er meget hyggeligt og rustikt indrettet, med langborde og træstole og -bænke. Og straks, du kommer ind af døren, mødes du af tre skærme, hvor du på en nem og overskuelig måde kan se, hvad stedet byder på af øl "netop nu".

Personalet viste sig også at være ganske imødekommende og kompetent. Trods travlhed var der ingen ventetid i baren, øllet blev skænket op med sikker hånd og havde du spørgsmål til øllet, blev de besvaret med netop imødekommenhed og kompetence.

Udvalget er en god blanding af især danske og amerikanske øl, og fra nogle af de absolut bedste bryggerier på markedet. Og dækkende stort set alle øltyper, så der burde været noget for enhver smag. 

Prisniveauet var også OK i forhold til danske forhold, hvor du måtte slippe med 40.- for 25 cl. Men så fik du også værdi for pengene.

Selv fik jeg smagt følgende:
  • Great Divide Titan IPA
  • Taphouse Double Double
  • Emelisse Imperial Russian Stout
  • Hornbeer Caribbean Rumstout
hvor især Taphouse Double Double imponerede gevaldigt. En Dobbelt IPA på 8,2%, brygget af Ølsnedkeren.

Alt i alt et rigtigt hyggeligt besøg, og det er absolut ikke sidste gang, jeg besøger stedet. Stort og meget spændende udvalg, hyggelig atmosfære og god betjening. Anbefalet.

Læs eventuelt mere lige her.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hvis andre snart skal besøge stedet, vil jeg bare lige tippe om, at man lige nu kan få frit valg til HALV PRIS:

http://all2day.dk/l/c14wAA/o/Ki8BAA/s/2b7b43

Se alle tilbud på mad og drikke:
http://all2day.dk/restauration