onsdag den 13. august 2014

Et besøg på Malerklemmen

Malerklemmens hyggelige gårdhave
Sammen med mine gode venner, Per og Preben, samt Prebens hustru, Anne-Marie, har jeg en tradition med en årlig sommerfrokost. Den plejer at blive holdt på Skovlyst i Hareskoven, men var denne gang - i søndags - henlagt til Malerklemmen ved Borup.

Jeg har ofte tænkt på at lægge vejen forbi, men indtil søndag var det kun blevet ved tanken. Det er dog helt sikkert, at jeg igen kigger forbi, for Malerklemmen er aldeles anbefalelsesværdig - hvad enten det er til frokost, søndagskaffen eller lignende.

Stedet ligger i hyggelige og idylliske omgivelser, langt fra alfarvej. Her er der bindingsværk, stråtag, lavt til loftet og en hyggelig gårdhave, der kan nydes i fulde drag, er vejret til det. Det suppleret med en effektiv og imødekommende betjening.

I weekenden serveres der en buffet, så vi valgte at ramme stedet, når de åbnede, så vi var sikre på, at maden var helt frisk. Og på de veldækkede borde var der noget for en enhver smag - sild, salater, lune retter og diverse pålæg. Alt sammen veltillavet og -anrettet.

Til maden valgte vi et par lokale øl fra Bryghuset Winther & Bargholz - en India Pale Ale og en Brown Ale - der begge smagte mere end fortrinligt.

Malerklemmen er også kendt for sine æbleskiver, men vi måtte erkende, at der ikke var plads til mere, da der var taget godt fra ved buffeten.

Prisniveauet var også ganske rimeligt, hvor vi måtte bøde for 325.- for buffet, to øl og kaffe.

Skulle man have lyst til at lægge vejen forbi, så læs eventuelt mere på deres hjemmeside.

Velbekomme.

Ingen kommentarer: