onsdag den 9. september 2015

Indkøb hos Best Of Beers

Nok holder Ugens øl pause her på bloggen - og i hverdagen - men det betyder ikke, at der ikke bliver hentet lidt øl hjem til skabene. Og forleden sendte jeg en bestilling af sted til Best Of Beers, der er webshoppen for Vinspecialisten i Aalborg. Det var mit første køb der, men absolut ikke det sidste!

Best Of Beers skriver, at de har et af de største udvalg i øl. Jeg skal ikke sige, om det er tilfældet, men udvalget er overvældende. Alene fra Danmark forhandler de 22 bryggerier, ligesom andre gode øllande i Europa samt USA vidt repræsenteret.

Hjemmesiden er opdelt efter lande og derefter bryggerier. Der er billeder af langt det meste udvalg, og en meget kort tekst, eksempelvis alkoholstyrke og øltype. Der mangler en beskrivelse af selve øllen, men her henvises der så til RateBeer. Men det er meget nemt at orientere sig i udvalget og gå på opdagelse i det. Prisniveauet er ganske rimeligt, og i underkanten af, hvad der ses hos ølpushere i det københavnske.

Selve leveringen trækker også meget op. Jeg bestilte øllet fredag morgen og dagen efter ringede pakkeposten på døren, stående med en fin kasse fra Best Of Beers.

Hvad angår mit eget indkøb, koncentrerede jeg mig om det skandinaviske udvalg. Og primært Amager Bryghus. Bryggeriet ser jeg ikke så ofte på mine lokale kanter, men er at tælle blandt landets absolut bedste bryggerier - i min optik. Fra bryggeriet bestilte jeg blandt andet Batch 1000, Black Nitro Dark IPA og Gone Porto.

Det blev også til lidt norsk og svensk - der laves nemlig meget godt øl på de kanter. Blandt andet hentede jeg den spændende Hypnopompa fra Omnipollo og Dark Force fra HaandBryggeriet.

I alt 10 øl blev lagt i indkøbskurven, og til den samlede pris af 615.-, inklusive fri fragt.

Når den mere eller mindre tørlagte periode er overstået i slutningen af denne måned, vil der komme indlæg om nogle af øllene.

Best Of Beers kan findes lige her: http://www.bestofbeers.dk

Hermed anbefalet.

Skål!

Ingen kommentarer: