lørdag den 30. juni 2012

En ny og spændende blog

Fra tid til anden falder jeg over nye blogs, der måske er værd at følge. Nogle gange smutter jeg videre efter nogle enkelte besøg, andre gange bliver jeg hængende. Sidstnævnte er tilfældet med Bloggers by choice.

Bloggen er nu føjet til "Her læser jeg også", der ses ude i højre side af nærværende blog og er en del af det faste repetoire for min internet-zapning.

Bloggens bagmænd er et sammenrend af musikskribenter og -nørder, som for de flestes vedkommende allerede gør eller gjort sig i diverse medier. Og kendetegnet ved, at de alle har en satans god pen.

Omdrejningspunktet er selvsagt musik og siden opdateres stort set dagligt. P.t. kører en feature, hvor skribenterne giver deres bud på den bedste koncert på Roskilde - år for år. Spændende læsning - især hvad angår de år, hvor jeg selv har været der.

Bloggen kan på det varmeste anbefales.

Samtidig glæder jeg mig over, at Martin Petersen nu har genoplivet sine fine blog om stout og portere. Her smager han sig gennem forskellige stouts og portere, og føjer med sin altid gode pen bemærkninger til den enkelte øl og giver dem karakter. Et rigtigt godt sted for inspiration og introduktion til den fantastiske øl, stouten og porteren jo er. Hermed også anbefalet.

Ingen kommentarer: