torsdag den 13. november 2014

Marathonstatus #3

Det er nu knapt 6 måneder siden, at jeg besluttede mig for "en marathon i 2015", og det er nu tid til en ny status.

Og siden sidst, er beslutningen blevet mere konkret, nemlig i form af Berlin Marathon i slutningen af september. Jeg skal af sted sammen med tre andre gutter - Benjamin, Martin og Kenneth - der alle får deres marathondebut i Berlin. 

Og man kan næsten ikke finde et bedre sted at debutere, da løbet er helt fantastisk. Ruten er meget flad, der er 40.000 deltagere og mere end 1 million heppere langs ruten. Jeg har løbet der tre gange tidligere, og hver gang har det været en meget stor oplevelse.

Vi er sikret startnummer, idet vi har købt en pakkerejse gennem Marathon Travel Club. Så nu skal vi i gang med træningen, og ikke mindst holde hinanden i ørene! Vi har et delmål i foråret i form af en ½ marathon, så der er noget at sigte efter.

Men ellers har træningen ligget lidt stille de seneste uger - i hvert fald løbemæssigt. Det grundet en overbelastningsskade i det venstre knæ. Men efter nogle ugers pause samt et besøg hos en massør i Næstved, som Benjamin kender, er jeg efterhånden klar igen. Jeg har dog holdt fast i styrketræning og spinning, så jeg ikke gik helt i stå!

En del af vintertræningen bliver deltagelse i DGI Cross Cup - det skulle efter sigende være en hård, men også sjov oplevelse. Jeg misser de to første afdelinger, men tiden frem mod de to sidste kan så bruges på at øve mig på trail- og crossløb i blandt andet skoven og i den nærliggende Ringsted Ådal.

Og da man aldrig må gå ned på udstyr, har jeg til den anledning investeret i de afbildede Salomon Speedcross 3 CS, der stort set skulle være skridsikre og vandtætte.

Nu glæder jeg mig til at tage fat - og ikke mindst til at komme i gang igen!

Ingen kommentarer: