lørdag den 28. januar 2012

En ny blog....

I den uge, der nu rinder ud, var der på Facebook en længere korrespondance mellem diverse bloggere, herunder undertegnede. Omdrejningspunktet var ideen om at lave en blog med cover-versioner, hvor bloggerne så fra tid til anden kunne bidrage med "sin" musik - vel at mærke ikke musik spillet af bloggerne. I hvert fald i udgangspunktet.....

Initiativtager og medblogger, Pter, skrev, da bloggen gik i luften, følgende på sin Facebook-profil, og den og velkomsthilsnen på bloggen rammer initiativet rigtigt godt ind:

"Tillad mig at gøre opmærksom på en ny joint-venture blog. OMSLAGSUDGAVER - her vil du finde ord, men ikke mindst, numre du allerede (måske?) kender i nye klæder. Vi er 6 musik-gale mænd der har slået os sammen...kig forbi...".

Bloggen kan fanges her http://omslagsudgaver.blogspot.com/, og den står også under "Her læser jeg også" i højre side på denne blog.

De posts, jeg fra tid til anden, vil smide på bloggen, bliver ikke lagt på Tanker fra provinsen, da de jo netop indgår i Omslagsudgaver-sammenhængen.

Men kig forbi den nye blog - både for mine og især med-bloggernes bidrag. Måske der dukker nye veje, ny inspiration og især med videre op.

1 kommentar:

rene sagde ...

tak for linket. En spændende blog. Har været forbi og referencerne er mangfoldige - ligesom de godt tør gå helt ud i sidegaden og tage alle de mindre kendte navne frem (man burde sende train/boats/planes mp3'en med Ceremony, da den jo er fantastisk...tsk tsk. Men tak for linket; det skal følges fremover!