lørdag den 18. juni 2011

# 100

I begyndelsen af december 2010 begyndte jeg at blogge, og dette er så mit indlæg nummer 100.

Èn af tankerne bag blog'en var at lade tankerne, historierne og meningerne komme ud i verden, og det uanset om der er lyttere eller ej, og om folk gider at høre på det eller ej J.

Jeg havde forinden gjort mange og trange overvejelser om det her blog-halløj - var der noget at skrive om, ville jeg bevare interessen med videre. Men jeg sprang ud i det, og for at holde mig selv fast, lavede jeg en "pipeline" af ting, jeg kunne skrive om. Den har jeg fortsat!

P.t. synes jeg fortsat, at det er vældigt sjovt. Blog'en er en ventil for meninger og historier, og har især været et godt medie for mine barndomsminder. Da begge mine forældre er døde, er det svært at holde fast i disse minder. Om blog'en så er værd at læse, må andre vurdere....

Desuden har bloggeriet også ledt til andre blogs. Peter H. Olesen, Jens Unmack og Martin Petersens Smårepetitioner havde jeg fulgt i en del år, men nu er Jens K's Virkeligheden findes kun i Nordvest og Peter K's Another night in føjet til den daglige læsning, ligesom vi følger hinanden på Facebook - et interessefællesskab indenfor musikken er fundet, med mange fælles referencer udi såvel plader som koncerter. En herlig bonus at få - også som blogger!

Og med Dirty Harrys udødelige ord "Opinions are like assholes. Everybody has one", fortsætter jeg nok til indlæg nummer 200....

4 kommentarer:

Rene sagde ...

og tak for det! Altså videre mod 200. Og selvom det står lidt sløjt til med opfølgning af diverse læseres forslag til fremtidige blog-indhold :-) så fortsætter læserne med til #200, er jeg sikker på. Og så lige en observation; du nåede de 100 første uden at nævne Depeche Mode. I sig selv en præstation af en voksen mand :-)
TAK for de 100

Eastwood; jeg kendte engang en pige som.... :-)

Søren Nielsen sagde ...

Jeg prøver med eksemplets magt, som måske kan inspirere andre til at blogge om det, de gerne vil læse ;). Og satan og helvede med DepMod. Det må nås inden de 200....

Jens Keis Kristensen sagde ...

Jeg vil også gerne læset et indlæg om DM, har selv skrevet om dem et par gange.
Har selv mistet min far for godt 5 år siden, og prøver også med jævne mellemrum at skrive om ham på bloggen; de forældre har haft egen forretning, så vidt jeg kan forstå. Det kunne også være fint at læse lidt om den, hvad handlede de med?

Søren Nielsen sagde ...

DM er på den omtalte pipeline-liste ;). Og de havde en cykelforretning, og den bliver nok også kantet hen ad vejen