mandag den 6. juni 2011

Tidens toneklang....

I den senere tid, er der landet en del ny musik - eller i hvert fald nye plader - her på matriklen. Nedenfor ses et udsnit af disse. Klik på coveret for at læse Gaffas, Undertoners eller Soundvenues anmeldelse af pladen. Jeg er i det store og hele enige med de pågældende anmeldere - om end jeg ville give A month of unrequited love 6 stjerner og de efterladte 5.Men ellers står musiklytningen i disse dage hovedsageligt på opvarmning frem mod årets Roskilde, hvor jeg er begyndt at dykke lidt mere ned i programmet - og ikke mindst de for mig mere ukendte navne....


 

4 kommentarer:

Rene sagde ...

Hmm, synes der mangle nogle tanker fra provinsen, gør der ikke? Og der er vist også nogle titler, som ikke er taget med her? Sjædent syn/tekst at du lader andre anmeldere tale og ikke lade din egen stemme høre?
Enig omkring de efterladte. Den vokser (som PHOs kompositioner altid gør det. Musik for voxne!)

pter sagde ...

Og Gaffas anmeldelse af De Efterladte....."come on" :-)

Søren Nielsen sagde ...

Du tænker vel sagtens på Before? Jo, den lytter jeg jo også til i disse dage ;). Og "words in limited supply and refusing to stretch", for nu at omformulere den der Gore-sang, der oprindeligt blev skrevet af....?? ;).
Og ja, de efterladte stiger i kvalitet for hver lytning

Søren Nielsen sagde ...

Århhh Pter. My mistake. Kladden blev lavet inden din glimrende anmeldelse på Lydtaptet ;). Som jeg i det store og hele er enig i. Men det kræver flere gennemlytninger, men du har også haft den i længere tid end mig ;)