tirsdag den 8. marts 2011

Sygdom....

Ingen er herre over sit eget helbred, sygdom er hver mands herre og så videre. Sådan lyder mange floskler om sygdom af enhver karakter. Og det er meget muligt, at det er meget smertefuldt at føde, men så har man ikke prøvet at have en mavepine, som jeg har haft de seneste dage..... :D.

Sygdom kommer sjældent belejligt. Ved juletid lå jeg, i lighed med stort set resten af Danmark, brak med "kold lungebetændelse", og gik dermed glip af julesul med videre.

Og nu går jeg glip af én af de senere års mest imødesete koncert, Interpol i KB-Hallen, og det på grund af et vaklende og svigtende immunforsvar.

En koncert med et band, jeg ikke har set live siden 2003. En koncert med et af de bands, der de senere år er blandt de mest spillede her på matriklen. En koncert, der helt sikkert bliver den helt store oplevelse.

Men nok flæberi. God fornøjelse til dem, der skal af sted, og samtidig en indædt opfordring til Roskilde om at smide dem på plakaten for årets festival. Tak. Imens vil jeg lytte til dette fantastiske nummer fra deres debutalbum:


"The subway she is a porno
The pavements they are a mess
I know you've supported me for a long time
Somehow I'm not impressed

It's up to me now, turn on the bright lights"

3 kommentarer:

pter sagde ...

surt, surt, surt.....god bedring!

Søren Nielsen sagde ...

Takker. Og ja, det er noget lort, men shit happens :). I stedet "ved jeg", at de sammen med Midlake, Walkmen, Arcade Fire og British sea power spiller på årets Roskilde.....

René sagde ...

still ill :-)