tirsdag den 29. marts 2011

Reklamefilm...

De fleste kan nok blive enige om, at der blandt reklamefilm er mere lort end der er lagkage. Men der er også nogle, der rammer plet og som huskes i mange år.

P.t. er mine favoritter Yousee-reklamerne. De fortæller om produktet, med humor og sætter det ind i en hverdagssammenhæng, mange nok kan nikke genkendende til. Lige nu er temaet Nicholas Bro og franske film....., men min egen favorit er "Fodbold", hvor Thomas Bo Larsen er....ja, Thomas Bo Larsen. Og som fodboldnørd kan man ikke sige sig fri fra at kunne sætte sig ind i hans sted. Se den igen her:


Blandt de øvrige reklamefilm/-serier, jeg også finder gode er Ikeas "Kvalitetstestet af hverdagen" og naturligvis Oddsets "Der er så meget, kvinder ikke forstår". Igen to kampagner, der bruger humor som grundtone og som taler direkte til målgruppen.

Prisen for den p.t. dårligste reklamefilm tager Nykredits "hypnotisør". En bundskraber af de helt store.

4 kommentarer:

René sagde ...

sjovt som reklamer skiller vandene; Rasmus Botoft er jo sublim som netop hypnotisøren. Men Nordeas folk synes måske ikke det er så sjovt at "Nukredit er en ban-ge...BLO" Han er da fremragende....det gør daj glad! Nukredid ÆR en ban-ge...BLO! hæhæ....

Søren Nielsen sagde ...

Tja, jeg er blot en simpel mand, der foretrækker det konkrete. Nykredits siger jo ikke en skid om at være bank. Dér var Danske Banks kampagne "Gør det, du er bedst til" tværtom lige i øjet - om end den viste sig som en boomerang, da finansmarkedet væltede :)

Rene sagde ...

så bliver det vist ikke mere objektivt, hva :-)
Selvom du givet ikke har uret...

Rene sagde ...

så bliver det vist ikke mere objektivt, hva :-)
Selvom du givet ikke har uret...