tirsdag den 15. marts 2011

Steder, jeg læser....

De andre blogs, jeg på dagligt basis besøger og læser, er nævnt andetsteds her på siden, men jeg vil alligevel give dem et par ord med på vejen. Alle er på hver sin måde anbefalelses- og læsværdige, og er, som nævnt, en daglig del af min internet-læsning:

Jens Unmack
Solo og forsanger i LoveShop. Primært om egen og andres musik (et godt sted for inspiration til ny musik). Og om fodbold. Dog mest om Liverpool, men det ser jeg gennem fingrene med, for både hans egne henholdsvis Pastorens indlæg og kommentartråden er altid med vid, bid og humor.

Another night in
Peter Krogh skriver om musik (hans smag har mange overlap med min), hverdagsbetragtninger og fodbold (primært hans egne favoritter fra Esbjerg).

Det er mit land (Det er ikke mit land)
Peter H. Olesen, tidligere forsanger i Greene/Olesen-Olesen. Nu i De efterladte. Skriver om egen og andres musik, kunst, kultur og hverdagsbetragtninger.

Virkeligheden findes kun i Nordvest
Jens Keis skriver primært om hverdagsbetragtninger, set fra Nordvest, og med kanter til blandt andet musikkens verden.

Smårepetitioner
Endnu et sted, hvor jeg finder inspiration til musikkøb. Martin Petersen og jeg har flere overlap udi musik. Han skriver desuden om foto (han linker til egen fotoside), fodbold (primært OB) og hverdagen.

Substans.info
Endnu en side fra Martins hånd. Primært musik fra de sortklædte og surmulende firsere og nutidige bands, der lyder som bands fra den gang.

Anne Sophia Hermanssen
Hendes egen indgangsbøn er: "Anne Sophia Hermansen blogger om puddelmænd og kvindelige dræbersnegle, singlekultur, designerbørn og generationen, der hellere vil have et samtalekøkken end tage et samfundsengagement". Man nikker genkendende, hulker af grin, farer op i det røde felt og så videre. Alt det, en god blog også gerne må gøre.

Niels Krause-Kjær
Hans egen indgangsbøn er: "Niels Krause-Kjær blogger om tendenser i dansk politik". Og som det politiske dyr jeg er, er hans blog nødvendig og fornøjelig læsning.

Alle er hermed anbefalet.

3 kommentarer:

Jens Keis Kristensen sagde ...

Mange tak for at du anbefaler min blog, man skriver jo for at blive læst. Kan i øvrigt varmt anbefale min gamle studiekammerat Steffens blog, Baunblæk, som jeg linker til.

pter sagde ...

takker, bukker (og går ud i landskabet) ligeledes:-)

Søren Nielsen sagde ...

Velbekomme til jer begge, og der er jo ingen grund til at holde gode ting for sig selv :).

Baunblæk er noteret og vil blive lagt på min egen liste. Ser spændende ud