fredag den 30. august 2013

FCK og Champions league

I går blev der trukket lod til gruppespillet i årets Champions League. Et gruppespil, de regerende danske mestre fra FCK har direkte adgang til. Og set i lyset af holdets nuværende tilstand, håbede jeg på, at de ville trække nogle af de store hold. Det med den begrundelse, at de, uanset hvem de skulle op imod, ville få det svært, og så kunne det lige så godt blive nogle attraktive modstandere, sportsligt og især økonomisk set. Altså hold med nogle af verdens bedste spillere og som vil være i stand til at fylde Parken, så såvel spillere som især tilskuerne var sikret en mulig stor oplevelse. Læg dertil mulighederne for at få nogle gode erfaringer, holdet fremadrettet kan drage stor nytte af.

Og det blev som håbet, idet holdet landede i én af de såkaldte ”dødens puljer”. Modstanderne bliver nemlig Real Madrid, Juventus og Galatasaray – tre af de helt store hold på den europæiske scene. Der er, på papiret, lagt op til nogle snittere til FCK, men set i lyset af Ståle Solbakkens erfaringer fra tidligere deltagelse i Champions League, bliver jeg ikke overrasket, hvis FCK kan hive et enkelt eller to point hjem. Måden bliver nok den, som blandt andet Chelsea vandt Champions League på i 2012 – nemlig at parkere bussen foran eget mål og så håbe på et lucky punch i den anden ende. Og holdet burde have spillerne til en god og stærk organisation på banen. At det så vil knibe i det fremadrettede spil er en helt anden sag!

Uanset hvad, glæder jeg mig usandsynligt meget til kampene, og er allerede via mit sæsonkort til række 21 på Nedre C. sikret billet til hjemmekampene.

Spilterminerne i Parken er:

17/9 – Juventus
5/11 – Galatasaray
10/12 – Real Madrid

God vind til holdet og Forza FCK!

Ingen kommentarer: