tirsdag den 15. januar 2013

Rihanna på Roskilde!

Roskilde smed i dag lidt af en bombe, da det blev annonceret, at superstjernen Rihanna vil være at finde på årets plakat.

En nyhed, der i den grad delte vandene, hvilket blev åbenbaret på diverse netaviser, debatsider og Facebook. Der var dem, der jublede over muligheden for at se hende (igen) i Danmark, og så dem, der blandt andet mente, at Roskilde for alvor havde solgt ud af arvegodset og solgt sin sjæl til The Voice-segmentet.

Jeg hørte - og hører - naturligvis til den første gruppe, for det var en nyhed, der varmede på en kold og snefuld dag. Også fordi, Rihanna er en sangerinde, der er gået fra at være såkaldt guilty pleasure til at være en personlig favorit - i hvert fald her på matriklen!

Hvorom alting er, er jeg helt sikker på, at hun bliver et scoop, overrasker positivt og vælter festivalen - og måske et oplagt bud årets afslutningskoncert på Orange.

Og lad mig lige smide et par citater fra kommentartråden til Jens Unmack Facebook-status om netop den nyhed - alle tre citater, jeg er meget enig i:

Musikskribenten Erik Jensen: "Tage POP, kitsch og festen alvorligt. Uanset hvad du eller andre orakler måtte mene at vide om mig. Rihanna på Roskilde - it rocks!"

En Pter Sørensen: "Det er da netop MIXET af pop, sigøjnermusik, vumbia, elektronisk, dødsmetal osv der er selve festivalens dna - og altid har været det".

Unmack selv: "Under alle omstændigheder er det jo lidt cool at Roskilde tager så satset et valg, der sådan skiller vandene og får os alle til at vågne op. Ingen havde jo løftet noget øjenbryn, hvis Neil Young eller Jack White (ikke noget galt med dem) var blevet annonceret igen igen. Det her er - uanset hvad man så må synes om Rihanna - en frisk og anderledes booking til festivalen".

Nok om det - og her er hun med en fin, fin version af den formiddable Diamonds


3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Roskilde er doomed!
Hader EkstraBladet, men giver andmelderen fuldstændig ret!

Jeg ved ikke hvilket publikum de prøver at trække med den her PPP
Jeg ved vitterligt ikke hvilken scene det her skulle foregå
Og vigtigst af alt;
Jeg fatter IKKE hvorfor Roskilde ligepludseligt finder det "lige til højrebenet" at sende det her.. FreakShow/.. PornoPopPrisesse (PPP) på plakaten fordi hun/det lige har udgivet et album..

!! WHAT!!

Ved i hvem der ellers lige har fået et album ud??
Bl.a Dropkick Murphys og Muse med fl. (Black Sabbath også ude med noget nyt)
Nu det jo ikke umuligt at de også kommer - Men alligevel mere og mere umuligt når i booker PPP's som er hammer dyre!

Christina Bilde og andre ansvarlige for det her; Hvad fanden laver i ??! I har mistet mange stjerner!

Jeg spår at det her bliver en milepæl for Roskilde Festivallen, af den rigtig dårlige slags - Og jeg frygter lidt for konsekvenserne for at være ærlig..

Brian sagde ...

Tror Thomas Treo læser med på provins bloggen...

Ingen grund til panik anonym, dette link forklarer hvad bagtankerne har været.
http://heltnormalt.dk/rydforsiden/2013/01/16/125959

God festival.

-rene sagde ...

Endelig lidt fight på bloggen :-) Nu må jeg da også til at få hørt bare et eller andet med bemeldte dame. Du har skrevet om hende før. Nå, kommer tid kommer ....? Men hun kan da få sindene i kog, må man sige - og det er vel en grund til at få lyttet til hende, tænker jeg? (eller det sammen kan jo sådan set også siges om Marilyn Manson, men det betyder så ikke at....)