søndag den 27. januar 2013

Livets sande mysterium

Glem alt om hvem der myrdede John F. Kennedy, livets opståen, Bermuda-trekanten, Villy Søvndals engelskkundskaber, Venstres himmelflugt i meningsmålingerne, Berlusconis popularitet i Italien, hvilken farve en smølf får i hovedet, når du prøver at kvæle den, Neil Armstrongs første skridt på månen eller ej, kvinders luner og hvordan man(d) navigerer i det østrogene farvand, Manchester Citys popularitet, Frederik Fetterlein og så videre.

Nej, livets sande og største mysterium er, hvorfor batteriet i en røgalarm altid udløber midt om natten - og leder til infernalske bip med ujævne mellemrum.

Den, som har fundet på det, have hang til voodoo og de mest bizarre elementer i sadomaschocismen. Eller også er det et smart salgstrick fra producenternes side, idet de dermed er sikret nysalg efter, at den gamle røgalarm er blevet smadret til atomer af den, den valgte at vække med sin bippen midt i den dybeste nattesøvn.....

1 kommentar:

-rene sagde ...

Hvor ved du det fra? :-)
hilsen en udhvilet Rene, der har sovet i ske med min lille Linus en hel, stille nat, hvor sneen dalede roligt ned på skråvinduet. . .