onsdag den 5. december 2012

Italians do it better

Italians do it better kunne lyde som titlen på en dårlig pornofilm fra 70'erne, men i dette tilfælde, er der tale om et pladeselskab bosiddende i USA. Jeg kom på sporet af det via især Jens Unmacks fine blog, hvor han flere gange har skrevet om Chromatics. Et meget, meget fint band, der her på matriklen er at tælle blandt årets absolut bedste musikopdagelser. Det ultimative natmusikband, for nu at bruge Unmacks meget rammende betegnelse.

Italians do it better har specialiseret sig indenfor de mere dance- og synth-inspirerede genrer, hvor der samtidig trækkes store veksler på bands som New Order, Depeche Mode, Cure og Portishead.

Chromatics er vist selskabets hovednavn, og ellers har de på listen en række navne, der har Johnny Jewel, som netop er hovedarkitekten i Chromatics, som omdrejningspunktet. Samtidig har selskabet nærmest sin egen
hus-instruktør, Alberto Rossini, som står for billedsiden til mange af selskabets udgivelser.

Selskabet har snart et nyt opsamlingsalbum på gaden, After Dark II, hvor flere af deres bands bidrager. De første smagsprøver er smidt på gaden, og kan ses og lyttes nedenfor. Begge tegner meget lovende for dét album:
Ingen kommentarer: