fredag den 21. oktober 2011

Så skete det igen!

Jeg har tidligere blogget om blandt andet minks mistrivsel på de danske minkfarme (smag lige på ordet "farm"), og forleden kunne DR så berette om flere sager. Og at forholdene ikke er blevet forbedret.

Og endnu en gang kunne man sidde, mildt sagt, forundret tilbage over de forhold, minkene lever under og avlernes evindelige bortforklaringer. Men ok, det er nok minkenes naturlige element at gå i små bure med trådbunde og to strå halm....

Dyrenes beskyttelse sætter i øvrigt her spot på produktionsforholdene på minkfarmene, men foreningen taler desværre nok for døve øren - i hvert fald af den politiske slags. Og prøv lige at smage på ordet "produktionsforhold"!

Nå, men kritik af pelsdyravlerne er som at jage vinden. Dyrene får kun bedre forhold, hvis der gribes ind fra politisk side. Men politikerne har p.t. mere vigtige ting at diskutere - så som det helt horrible i, at en husstand måske skal betale 400 kroner mere om året i el, som led i finansieringen af regeringens klimaindsats. Og så er dyrs forhold jo blot en bagatel i forhold til dette!!

Og det er jo kun dyr!

Ingen kommentarer: