søndag den 9. oktober 2011

I got you on tape - og live in concert

Lørdag gæstede de fine I got you on tape Ringsted Kulturhus. Det er desværre ikke så tit, at det lægger hus til større, men stadig "smalle" bands, hvilket er en skam. Rammerne er gode, stemningen intim og lyden god, og kan snildt konkurrere med provinsspillesteder som Stars i Vordingborg.

Og I got you on tape fyldte til fulde rammerne ud. Forsanger Jacob Bellens er oprindeligt ringsteddreng og undervejs i koncerten fortalte han, at sidst han stod på denne scene, var i spidsen for et band, der spillede Elvis-covere. Det skete dog ikke denne gang, og i stedet fik 1 times musikalsk opvisning og gribende sangforedrag. Hovedvægten lå naturligvis på deres seneste og fine album, Church of the real, og med ture til deres tidligere albums, for at slutte af med deres i mine ører fineste og bedste øjeblik, Somersault. Den blev afleveret på gribende vis og tiden stod stille undervejs. Én af dem, jeg oplevede koncerten sammen med, Sandra, måtte efterfølgende også kvittere til forsangeren for at spille netop det nummer. Det forstod jeg godt. Her er den i en tidligere live-optagelse.


Men generelt blev alle sangene afleveret på overbevisende vis, hvor kanterne i forhold til studieoptagelserne stod klare. Bellens magtede den lyse og den mørke stemme, det blide og det skarpe, og blev bakket op af et meget velspillende band - tilbagelænet på den gode måde. Tak for det.

Koncerten var første stop på deres turné og de, som har indløst billetter til de øvrige, har noget at glæde sige til.

En aften til bogen, og som blev fuldendt med godt, hyggeligt og sjovt selskab i form af Jacques, Mette og Sandra. Også tak til jer ;).

Lad mig runde af med håbet om, at Ringsted Kulturhus fremover vil lægge gulv til flere koncerter med bands af I got you on tapes kaliber.

Ingen kommentarer: