fredag den 6. maj 2011

Morrissey i juli

Efter flere dages rygter, blev det i dag bekræftet, at Morrissey gæster Danmark til juli. Og det med koncerter i Aarhus og København. Går billetsalget, der begynder på tirsdag, min vej, vil jeg 11. juli være at finde i Operaen, hvor den sanger, jeg ret beset har lyttet mest til gennem mit efterhånden "lange" liv", spiller op og ud.

Det skete senest i juni 2009, hvor KB-Hallen blev lagt ned af Smiths-klassikere og udvalgte numre fra hans solo-katalog.
Jeg glæder mig allerede og kan passende varme op med denne, der på mange måder blev afleveret mere end overbevisende i Forum (dog her i en anden optagelse....):4 kommentarer:

Jens Keis Kristensen sagde ...

Jamen så kan det jo været, at vi ses. Jeg vil også prøve at få billetter. Koncerten i 2009 var i øvrigt i KB-Hallen.

René sagde ...

Jens har helt ret; det var jo i KB (aka: mit hood!) og en ganske god en af slagsen var det - og så kunne man sidde ned - disse ståpladser says nothing to me about my life, som det hedder these days :-). En god begivenhed, bliver det sikkert - dog midt i sommerferien, så man af os er nok andre steder henne?
Søren og jeg blev væk fra hinanden til mozman anno 1991 selv jeg holdt i hans jakke...aj ja; det var dengang han smed skjorten (Steven Patrick altså, ikke Søren!)
gad vide om det sker anno 2011 (altså, ikke at det er et kardinalpunkt for mig :-) God koncert til alle på bloggen, der tager med!

Søren Nielsen sagde ...

Rookie mistake - det var naturligvis i KB. Ja, Mozzer smed skjorten - også - i 1991 og jeg lever stadig højt på, at jeg rørte ham. Og de blå mærker fra hegnet ved scenen, er stadig på min krop!

Jeg er der 11. juli!

Jens Keis Kristensen sagde ...

Godt nummer! Minder lidt om Marc Almond, som jeg havde fornøjelse af at se i Århus sidste efterår.