søndag den 26. august 2012

Top-10 over kommende rejsemål

Jeg har tidligere lavet en top-5 over yndlingsrejsedestinationer, og med sommeren gående på hæld, kan jeg passende lave en top-10 over steder, jeg gerne vil se eller gense.

Den er her, og med nogle enkelte bemærkninger:
  1. Budapest. Min arbejdsplads har en lejlighed i byen, som vi kan leje og meget skal gå galt, hvis der ikke i løbet af 2013 bliver sat hak ved Budapest. Byen skulle være umådelig smuk, ikke ulig Prag eller Krakow, og være meget billig at bo i.
  2. Edinburgh. Skotland har længe stået højt på min ønskeliste over rejsemål. Jeg har kun været i landet én gang, nærmere bestemt Glasgow. Og i et halvt døgn i forbindelse med FCK i Champions League. 2013 bringer mig til Edinburgh, sammen med Øllogen, og jeg glæder mig allerede
  3. Amalfi-kysten.  Et af de smukkeste steder, jeg har oplevet, og jeg vil meget gerne opleve det igen.
  4. New York. Jeg var der i 1989, men fik ikke sådan rigtigt oplevet byen. Det er så én af de mange grunde til, at jeg gerne vil opleve byen igen.
  5. Toscana. Det skulle være endnu et smukt område i Italien og bare tanken om at sidde på en lille familierestaurant i en lille by og spise pasta og drikke et glas vin virker meget tillokkende.
  6. Omaha beach med videre. Jeg har aldrig rejst meget i Frankrig, men ville morderligt gerne opleve et af de mest berømte områder fra 2. verdenskrig.
  7. Stockholm. Jeg er der mindst én gang om måneden, i forbindelse med mit arbejde, og får hver gang indtrykket af en hyggelig og smuk by. Derfor vil jeg også en dag forlænge arbejdsturen nogle dage, for egen regning, og så rigtigt opleve byen.
  8. Østrig. Et eller andet sted med udsigt til bjerge, og en rejse med vandreture i bjerge, husmandskost og bare være.
  9. London. Det er tre år siden mit seneste besøg og det er allerede for lang tid.
  10. Bornholm. Jeg har aldrig været på Bornholm, hvilket på sin vis tenderer til det skandaløse, og jeg er ganske givet gået glip af meget. Det vil jeg gerne råde bod på.

Tiden må vise, hvor hurtigt der bliver sat hak ved denne top-10, vel vidende, at der ofte kommer andre rejsemål ind, eksempelvis i form af fodboldtur, men en fodboldtur til udlandet er i sig selv én af mine yndlingsrejsedestinationer!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

hej Søren, Stockholm kan du da hurtigt få klaret, du kan jo bare komme forbi et par dage, når du har været heroppe med arbejdet :-) ulrik