onsdag den 8. maj 2013

Depeche Mode - tourstart 2013

I går lagde Depeche Mode fra land på deres verdensomspændende turne, og det skete i Tel Aviv i Israel. Sætlisten fra koncerten kan ses lige her, og alene at dømme efter sangvalget, blev turneen sparket i gang med manér! 

Der er naturligvis en del numre fra deres seneste album, mens posen med bagkataloget blev rystet gevaldigt, suppleret med publikumsyndlinge og -træffere som Personal Jesus, Enjoy the silence og Never let me down again.

Fredag er næste stop, hvor Athen lægger spillested til. Hele tourplanen kan ses her, hvor sætlister, billeder med videre løbende vil blive føjet til.

Turnéstarten tegner lovende for den kommende koncert i Parken, og kender man bandet ret, sker der over de kommende koncerter flere udskiftninger i sætlisten, men med en kerne af nye numre og gamle hits. Og hvor gamle kendinge fra bagkataloget, der ikke er blevet spillet live længe, blandes ind i posen.

Lad mig runde af med en privatoptagelse fra gårsdagens koncert. En optagelse, der viser, at Dave Gahan er storform - som altid, når han står på en scene:

2 kommentarer:

-rene sagde ...

spændende start!
But not tonight var ikke med; måske den når til en by nær os? Det må man da håbe for de mange, der dukker op her til lands....

Søren Nielsen sagde ...

Enig - og kender man dem ret, sker der løbende ændringer i sætlisten. Til warm-up koncerten i Nice forleden spillede de blandt andet A Question of lust.
Nu må vi se.....