tirsdag den 19. juli 2016

Andechs Weissbier Hell

Vejret er vendt og sommeren står på varmere dage. Og én af de øltyper, der passer rigtigt godt til sommervejret, er hvedeøllen. Så en sådan blev knappet op forleden, da jeg, langt om længe, havde fået klippet min hæk.

Der var tale om en Weissbier Hell fra Andechs, der er blandt de absolut bedste tyske bryggerier. Og øllen er også blandt de bedste hvedeøl, der findes.


Den holder 5,5%, og er meget frisk og læskende i smagen. Som ved mange andre hvedeøl, er der en god smag af banan og citrus. Og samtidig er den overraskende fyldig i smagen.

Den fungerer derfor perfekt som enten en tørstslukker eller nydeøl, med eller uden ledsagelse af mad.

Øllen blev købt i Den Lille Gaardbutik i Bringstrup lidt udenfor Ringsted.


Skål!

2 kommentarer:

Leif Mortensen sagde ...

Andechs hvedeøl er en absolut perle. Må jeg foreslå et lille kursus i opskænkningsteknik. Så bliver der plads til hele øllen i glasset og skumkronen vil være perfekt. ��

Leif Mortensen sagde ...

Andechs hvedeøl er en absolut perle. Må jeg foreslå et lille kursus i opskænkningsteknik. Så bliver der plads til hele øllen i glasset og skumkronen vil være perfekt. ��